Kamion polomio rampu i naletio na teretni voz, povrjeđene tri osobe
Infrastruktura željeznice Srbije

Kamion polomio rampu i naletio na teretni voz, povrjeđene tri osobe

Na putnom prelazu između stanica Sremska Mitrovica i Martinci u 17.22 časova kamion je naletio na teretni voz, saopštila je "Infrastruktura železnice Srbije".

Kako se navodi, u trenutku nesreće, uređaji na putnom prelazu bili su ispravni i uredno su funkcionisali, a polubranici su bili spušteni.

U toj nesreći povrjeđene su tri osobe iz drumskog vozila.

SremskaMitrovica3

Prema izveštajima željezničkih stručnih službi, do nesreće je došlo kada je vozač kamiona na putnom prelazu najpre zaobilazio kolonu koja je čekala ispred spuštene rampe, a zatim je kamion polomio rampu i udario u zadnji deo teretnog voza.

Tom prilikom bile su oštećene sedamnaesta, osamnaesta i devetnaesta cisterna iz sastava teretnog voza, ali iz cisterni nije bilo nikakvih curenja, niti opasnosti po ljude, imovinu ili životnu sredinu.

O nesreći su odamh obavešteni MUP i Hitna pomoć, piše u saopštenju.

Izvor:N1

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.