Zaplijenjeno preko 900 kutija Plazme na putu Stublina-Gnjilane

Zaplijenjeno preko 900 kutija Plazme na putu Stublina-Gnjilane

Preko 900 paketa Plazme zaplijenjeno je juče na magistralnom putu Stublina – Gnjilane. Vozač je, kako navode iz Kosovske policije, ušao iz centralne Srbije na Kosovo „neovlašćenim prelazima“, piše KoSSev.

Na ovoj dionici zaustavljen je automobil marke Peugeot sa srpskim registarskim oznakama, kojim je upravljao I.A, državljanin Srbije, prenosi KoSSev. 

Prilikom pretresa vozila, pronađen je čak 61 paket i 16 kutija Plazme, odnosno ukupno 976 kutija ovog keksa.

Roba je zajedno sa vozilom oduzeta i poslata na carinski terminal.

Iz policije nisu izneli više detalja, kao ni da li je ovaj muškarac uhapšen.

Na fotografijama koje je priložila policija, osim kutija plazme, u zaplijenjenom autu, mogu se vidjeti i dvije maske – koje su prikačene na prednjim sedištima.

Kosovska policija je i sredinom februara ove godine, zaplijenila veću količnu plazme, odnosno preko 700 kutija u Novom Selu kod Kamenice.

Izvor:N1

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.