Milan Knežević ima velika očekivanja od “Đurđevdanskog sabora”
Milan Knežević

Milan Knežević ima velika očekivanja od “Đurđevdanskog sabora”

Jedini odgovor na pokušaje genocidizacije srpskog naroda, otimanje Kosmeta, čipovanja naše istorije, gubljenje identiteta, jeste Đurđevdanski sabor, objavio je na mreži X predsjednik DNP-e.

“Malo nas ima da ne budemo tamo, a biće nas mnogo kad se tamo sretnemo”, naveo je Knežević.

Podsjećamo, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je veliki vaskršnji sabor Srbije i Republike Srpske 5. i 6. maja, koji će, kako je najavljeno “pokazati svima koji se već godinama trude da nametnu raskol da možemo da budemo jedinstveni i jaki”.

Odluku o Saboru donijeli su Vučić, Dodik i Porfirije na sastanku, sredinom marta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.