Jedna od najvećih pljački u istoriji Los Anđelesa: Na Uskrs ukradeno 30 miliona dolara
Los Anđeles

FBI objavio

Jedna od najvećih pljački u istoriji Los Anđelesa: Na Uskrs ukradeno 30 miliona dolara

Policijska uprava Los Anđelesa i Federalni istražni biro (FBI) istražuju jednu od najvećih pljački gotovine u istoriji grada, kada je na Uskrs iz skladišta novca u dolini San Fernando ukradeno 30 miliona dolara, prenose američki mediji.

Pljačka se dogodila u noći uoči Uskrsa, u objektu u prigradskom naselju u dolini San Fernando, gdje se skladišti gotovina iz preduzeća širom regiona, rekao je izvor CNN iz policije.

Kancelarija FBI u Los Anđelesu potvrdila je da istražuje „veliku krađu“ u dolini San Fernando , ali nisu iznosili druge detalje, jer je istraga u toku.Provalnici su ušli u trezor, pri čemu se alarm nije oglasio, a pljačka je otkrivena u ponedeljak.

Prema Los Anđeles tajmsu, najveća pljačka gotovine u gradu prethodno se dogodila 12. septembra 1997. godine, kada je 18,9 miliona dolara ukradeno sa nekadašnje lokacije Dunbar Armored Inc, ali su odgovorni za pljačku uhapšeni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.