"Ima li kraja neznanju, neprofesionalizmu i brukanju nikšićkih funkcionera!?"

DPS Nikšić: Direktor Vodovoda zaposlio suprugu, nova sistematizacija kako bi manje radila

U nikšićkom DPS-u kažu da ovo samo govori o nestručnosti menadžmenta ovog preduzeća, koji nije uspio sačuvati podatke iz svog sistema, među kojima su i podaci o potrošačima.

„Možda bi u tome i uspjeli da se direktor ovog preduzeća više bavio svojim poslom, umjesto zapošljavanjem kumova i familije, posebno supruge koju je prvo zaposlio u Sekretarijat za finansije, pa potom, kako bi bila manje radno angažovana, pravi se izmjena sistematizacije u Službi zaštite i spašavanja, u kojoj, kako smo nedavno čuli, samo se zapošljavaju “eksperti" iz datih oblasti“, saopšteno je iz OO DPS Nikšić.

Da bruka bude još veća, ističu u toj partiji, sada se traži pomoć od drugih vodovodnih preduzeća u Crnoj Gori, "ali ne u stručnom i informatičkom smislu, već da se skupe sredstva za kupovinu deset računara".

„Za kraj, pitamo se ima li kraja neznanju, neprofesionalizmu i brukanju nikšićkih funkcionera“, zaključeno je u saopštenju nikšićkog DPS-a.

Crnogorska javnost nedavno je upoznata sa pokušajem hakerskih napada na sva vodovodna preduzeća u Crnoj Gori, a zamislite, taj napad je samo uspio u JP "Vodovod i kanalizacija Nikšić", kazali su u Opštinskom odboru Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.

Izvor:Analitika

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.