Abazović: Čovjek iz ovog parlamenta uplatio je 800.000 eura za Do Kvona; Mandić na dobrom putu da postane novi Pajović
Dritan Abazović

Abazović: Čovjek iz ovog parlamenta uplatio je 800.000 eura za Do Kvona; Mandić na dobrom putu da postane novi Pajović

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović tokom današnjeg je premijerskog sata kazao kako je čelnik Nove srpske demokratije Andrija Mandić na dobrom putu da postane novi Darko Pajović.

“Tačno je, ja sam bio u Pajovićevoj partiji. I kako je on odustao od politike koju je zagovarao zbog jedne funkcije, tako sada djeluje i sa Mandićem”, kazao je Abazović.

Govorio je i o aferi Do Kvon.

“Pozivam SDT da što prije dobijemo epilog. A kada je upućeno pitanje ko je vršio uplate, što je pitao Spajić – vršio je Vaš kolega. Dva puta po 400.000 eura. Čovjek sjedi u našim klupama. On je uplatio kauciju za Do Kvona”, rekao je Abazović.

Jedini čovjek kojeg je Do Kvon znao iz Crne Gore prije nego što je došao ovdje bio je Milojko Spajić, dodao je.

Izvor: portal analitika

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.