Bojović: Teško je kontrolisati vatru u Kosanici, dim otežava kretanje

Bojović: Teško je kontrolisati vatru u Kosanici, dim otežava kretanje

Požar od jutros bukti u u selu Čavanj u Kosanici, a situacija je izuzetno ozbiljna, rekao je komandir Službe zaštite i spašavanja Pljevlja Bogdan Bojović.

On je za PV portal kazao da su svo raspoloživo ljudstvo i mehanizacija na terenu.

“Vjetar mijenja pravac tako da je požar teško kontrolisati. Jak dim otežava kretanje vatrogasaca, koji su od 11 sati na terenu. Tačno je da su ugroženi i porodočni objekti”, istakao je on.

Apelovao je na sve da ne pale vatru na otvorenom i pozvao nadležene institucije da u slučaju paljenja vatre postupe u skladu sa zakonom.

Izvor:Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.