Šaranović: Niti mogu, niti sam utužio samog sebe
Danilo Šaranović

Šaranović: Niti mogu, niti sam utužio samog sebe

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović reagovao je nakon današnje izjave premijera Milojka Spajića, koji je kazao da nema informaciju da je Šaranović tužio Vladu zbog izbora v.d. direktora policije Aleksandra Radovića te da je ''malo čudno da neko sam sebe tuži''.

“Preciznosti radi, niti mogu, niti sam utužio samog sebe, već Rješenje o postavljenju VD direktora Uprave policije, protiv kog sam glasao zajedno sa još 6 članova Vlade, a na čiju nezakonitost sam ukazao prije samog donošenja”, kazao je Šaranović na društvenoj mreži Iks (X).

Poručuje da u zemlji koja se zalaže za evropske vrijednosti, demokratiju i vladavinu prava, svaki član Vlade bi trebao da afirmiše rješavanje sporova pred sudom.

Podsjećamo, Spajić je na današnjoj konfereciji za medije kazao da nema informaciju da je Vlada zaprimila takav tužbeni zahtjev i da su to čuli to iz medija.

O tome će se, kaže, izjasniti kada vide zahtjev.

dsdsds

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.