Vuković predstavnicima vladajuće većine u Podgorici: Nije sramota kada se ne zna, sramota je lagati

Vuković predstavnicima vladajuće većine u Podgorici: Nije sramota kada se ne zna, sramota je lagati

Sinoć su, tokom gostovanja na jednoj televiziji, predstavnici vladajuće većine u Glavnom gradu još jednom podsjetili građane na to zbog čega u Podgorici trenutno vlada haos, saopštio je potpredsjednik DPS-a Ivan Vuković.

“Neznanje, nerad, nedostatak razvojne vizije, primitivni revanšizam i sada već potpuno ogoljena borba za političke funkcije, zbog čega je sjednica lokalnog parlamenta dvaput odlagana – a još nema ni godinu dana otkako je aktuelna vlast formirana”, istakao je Vuković. 

U pokušaju da se, kako kaže Vuković, nađe opravdanje za katastrofalno stanje u gradu, sinoć su se mogle čuti i brojne optužbe na račun prethodne gradske uprave.

“Jedna od njih glasila je da nova vlast nije zatekla nijedan spreman projekat, pa da zato nemamo značajniju investicionu aktivnost u gradu. A zapravo, nakon što smo 2022. godinu završili sa realizacijom kapitalnog budžeta u iznosu od 54.4 milona eura, započeli smo/pripremili sljedeće projekte za 2023. (svjesni da će ih realizovati nova gradska uprava): Postrojenje za sakupljanje i prečišćavanje otpadnih voda, Ul. Radoja Jovanovića (Stara varoš), Ul. Vlada Martinovića (Drač),  Ul. Špira Mugoše (Stara varoš), Ul. Balšića (centar), Ul. Miljana Vukova (centar), nastavak Bul. Pera Ćetkovića (Stari a. – Konik), višenamjenski objekat (sa domom zdravlja) u Zagoriču, uređenje Trga Božane Vučinić sa izgradnjom podzemne garaže, šetalište na Ljuboviću…pored ostalih. Nije sramota kada se ne zna. Sramota je lagati”, poručio je Vuković. 

Izvor:Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.