Završen sastanak o krizi vlasti u Glavnom gradu; Čarapić: Pregovori se nastavljaju, nemam informaciju da li će sjutrašnja sjednica imati kvorum

Završen sastanak o krizi vlasti u Glavnom gradu; Čarapić: Pregovori se nastavljaju, nemam informaciju da li će sjutrašnja sjednica imati kvorum

Odbornici koji su napustili Pokret Evropa sad sastali su se sa kolegama iz Pokreta kako bi dogovorili dalje funkcionisanje vlasti u Glavnom gradu. Vasilije Čarapić iz PES-a kazao je nakon sastanka da će se pregovori nastaviti.

“Mislim da se pregovori dalje nastaviti. Ne bih se sada izjašnjavao o detaljima, budući da, eto, dogovorili smo se sa partnerima da usaglašavamo izjave, onda kada sve bude gotovo, tako da u ovom trenutku nemamo značajnih vijesti za javnost”, istakao je Čarapić.

Čarapić je kazao da nema informaciju da li će sjutrašnja sjednica imati kvorum.

“To je pitanje za njih, ja sam rekao stav u ime mog kluba. Taj aspekt transparentnost ipak je na drugoj strani, ne na našoj”, kazao je Čarapić.

Kaže da oni nijesu strana koja isporučuje zahtjeve.

“Mi smo strana koja se bori i za građane Podgorice, i za stabilnost vlasti, dakle ona koja je tu već u strukturama”, naveo je Čarapić.

Kaže da nema krize vlasti u Glavnom gradu.

“Nastaviće servisi da funkcionišu”, naveo je Čarapić.

Sastanak je počeo u18 sati, a istom je prisustvovala i gradonačelnica Olivera Injac.

Pet bivših odbornika PES-a nije se pojavilo na posljednjoj sjednici Skupštine Glavnog grada koja je, nakon što nije bilo kvoruma, odgođena za sjutra.

Poseban klub odbornika ranije je saopštio da što se njih tiče nema krize vlasti u Podgorici, poručujući da će biti konstruktivni dio skupštinske većine.

Izvor: RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.