Bošković: Krapović savio kičmu pred Kneževićem, optužbe smiješne i neosnovane
Predrag Bošković

Bošković: Krapović savio kičmu pred Kneževićem, optužbe smiješne i neosnovane

Što se samih optužbi tiče, Bošković pozvao tužilaštvo da ispita sve navode.

Aktuelni ministar odbrane Dragan Krapović, koji će ostati upamćen kao jedini ministar koji nije stao u odbranu Vojske kojoj je nadređen, pokazao je zavidan nivo kukavičluka time što je umjesto jasnog odgovora Milanu Kneževiću na pokušaj ponižavanja crnogorskih vojnika, pristao da ispunjava njegove političke naloge, poručio je član Predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS) Predrag Bošković.

“Tako je Krapović pristao da u javnost lansira priču o izdavanju oružja iz magacina u Brezoviku a ostao nijem na to što njegov politički partner vrijeđa vojnike ali i ministra lično poručivši mu da “smanji doživljaj” što je poslušni Krapović i učinio.  Iako razumijemo da je ovakva servilnost posljedica obaveze koju Demokrate imaju prema Kneževiću koji blokiranjem ulaska Bošnjačke stranke u Vladu čuva fotelje Krapoviću i drugovima, ostaće trajno zapamćena sramota da je Crna Gora, država sjajne vojničke tradicije, na svom čelu imala ministra koji kičmu savija zbog svoje fotelje”, naveo je Bošković u saopštenju.

Što se samih optužbi tiče, Bošković pozvao tužilaštvo da ispita sve navode.

“A nadam se da će Krapović ovako slavodobitno sazvati pres konferenciju i kada stigne odgovor od tužilaštva, kako bi javnosti prezentovali ono što je već poznato – da nevješto pokušava diskreditovati ljude koji su, za razliku do njega, znali da rade svoj posao. A činjenica da pored haosa u “vašoj kući” i dalje pokušavate javnost da zabavljate pričama o DPS-u i našim funkcionerima daje nam potvrdu da se možda plašite Milana Kneževića, ali se DPS-a ipak još uvijek plašite više”, zaključio je Bošković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.