Bulatović: Marinika Tepić je srpski Alfred Hičkok za pravljenje jezivih političkih izmišljotina
Marinika Tepić

Politički džuboks koji širi mržnju

Bulatović: Marinika Tepić je srpski Alfred Hičkok za pravljenje jezivih političkih izmišljotina

Narodni poslanik sa liste “Aleksandar Vučić – Srbija ne smije da stane“ Dejan Bulatović izjavio je danas da se činjenica da je u Srbiji sloboda javne riječi zagarantovana, najbolje vidi na primjeru Marinike Tepić.

“Taj politički džuboks, kako ju je nazvao jedan njen bivši saborac, širi mržnju i pokušava razoriti srpske temelje i institucije . I dok Marinika bezbrižno švrlja po strankama opozicije i prelijeće iz jedne u drugu partiju, tražeći najbolju poziciju sa koje bi "ukrala" vlast, usput sije nezapamćenu mržnju prema predsjedniku Aleksandru Vučiću i narodu Srbije, bez ikakvih posledica. Zbog svega navedenog red bi bio da se prisetimo najsramnijih poteza ove zle političke karikature koja nikada nije objasnila javnosti poreklo svojih finansijera, niti u čije ime propagira i zastupa ekstremne antisrpske stavove“, rekao je Bulatović.

bulatovicdejanmmmm

On je govorio o još nekim aktivnostima Marinike Tepić.

“Naviknuta na život na visokoj nozi, kako tvrde upućeni izvori, Marinika Tepić će svakako ostati upamćena najprije po tome što je bila prvo pripadnica udruženja “Žene u crnom“ a sad sarađuje sa strankom desnice Miloša Jovanovića. Mrlja koja će zauvijek ostati na mjestu gdje bi trebao da joj bude obraz, svakako je i sramna Rezolucija za Srebrenicu kojom se Marinika zalagala da se Srbi proglase genocidnim narodom. Nisu joj strane ni veze sa osvedočenim kriminalcima, kao što je Novak Filipović, uhapšen zbog šverca droge i oružja, koji je trebalo da joj pomogne da se obračuna sa novinarom Miroslavom Milakovim iz Pančeva. Ista ta Marinika je, kako navode dobro obavješteni izvori, u periodu dok je bila pokrajinski sekretar od 2013. do 2016. milionskim iznosima finansirala, kako se tvrdi, nepostojeću teretanu Novaka Filipovića“. 

Kako je naveo Bulatović, poslednji u nizu njenih skandaloznih političkih poteza je i onaj lažni štrajk glađu kojim je pokušala da obmane Violu fon Kramon i ono malo glasača koji su joj preostali.

“Nepregledan niz izmišljenih afera koje su imale za cilj da destabilizuju Srbiju, besomučni napadi na porodicu predsjednika Vučića kao i na njega samog, monstruozna politička zloupotreba užasnih majskih tragedija gde je mnogo mladih života izgubljeno. Kao što vidimo, nema ni kraja ni početka sumornoj listi neobjašnjivih političkih poteza koje je Marinika Tepić povukla. Po tome da, kako je rekla, roditelji nemaju tapiju nad bolom povodom gubitka svoje djece roditelji iz „Ribnikara“ će zauvek pamtiti Mariniku, a ostatak Srbije može da bira po čemu će je upamtiti, jer je evidentno da ona neće stati, pošto oni za čije potrebe aktivno radi na rušenju Srbije i predsjednika Vučića imaju džep dovoljno dubok da u njega lijepo može da stane nezajažljiva ruka Marinike Tepić“, zaključio je Bulatović.

Izvor:Novosti

 

Komentari

Komentara: (6)

Milence

08. 03. 2024 - 06:10

Marinka ide iz stranke u stranku kako bi za sebe pribavila neku korist
Milence

08. 03. 2024 - 06:11

Tepić je mašina za izmišljotine i širenje istih
Milence

08. 03. 2024 - 06:12

Marinka je jedna onglasnijih opozicionara koja propagira antisrpsku politiku
Milence

08. 03. 2024 - 06:13

Neko ko za Srbiju kaže da je genocidna država ne može biti patriota
Milence

08. 03. 2024 - 06:14

U poslednjih godinu dana Marinka je imala brojne izjave usmerene na rušenju države
Milence

08. 03. 2024 - 06:16

Veliki broj afera je krenulo od Marinike koja radi na destabilizaciji Srbije
Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.