Maleni Vučić u maminom zagrljaju

Maleni Vučić u maminom zagrljaju

P.S. Ovo na slikama su moja majka Angelina, otac Anđelko, a na jednoj je i Andrej”, napisao je Vučiću opisu fotografija.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram profilu emotivnom porukom koju prate stare porodične fotografije.

“Juče sam molio ljude iz SNS, moje političke saborce, da više brinu o ljudima, da ne budu bahati i da im rešavaju probleme. Kada sam završio sa tom tiradom, nakratko sam razgovarao sa majkom i shvatio koliko sam nemaran i neretko nepažljiv prema roditeljima koji su mi sve dali. Daću sve od sebe da im pokažem koliko mi znače i koliko ih volim.

P.S. Ovo na slikama su moja majka Angelina, otac Anđelko, a na jednoj je i Andrej”, napisao je Vučiću opisu fotografija.

Izvor:Slobodna Evropa

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.