Demokrate povlače Prijedlog zakona o biračkom spisku

Demokrate povlače Prijedlog zakona o biračkom spisku

Poslaik Demokratske Crne Gore Momčilo Leković saoštio je da povlači Prijedlog zakona o biračkom spisku.

Leković smatra da treba skratiti postupak razrješenja situacije u Šavniku kroz uvođenje prinudne uprave, nakon čega bi Odbor dogovorio tekst Prijedloga zakona o biračkom spisku.

Ranije danas, šefovi klubova parlamentarne opozicije uputili su ambasadorima EU, SAD i Velike Britanije pozivno pismo povodom najave parlamentarne većine da će u dnevni red predstojeće sjednice Skupštine, uvrstiti izmjene Zakona o biračkom spisku, bez dijaloga i dogovora na Odboru za sveobuhvatnu reformu izbornog zakonodavstva. Predlažu da se zajednički sastanak održi u četvrtak, 7. marta, sa početkom u 17 časova u Skupštini Crne Gore, prenosi Pobjeda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.