Osumnjičen za ratni zločin uhapšen u sjevernom djelu Kosovske Mitrovice
KoSSev

Osumnjičen za ratni zločin uhapšen u sjevernom djelu Kosovske Mitrovice

U sjevernom djelu Kosovske Mitrovice danas je uhapšena jedna osoba srpske nacionalnosti koja se tereti za ratni zločin protiv civilnog stanovništva počinjen tokom 1999. godine u opštini Vučitrn, preneo je KoSSev.

Kako piše KoSSev, uhapšen je Ž. N. (70), koji se tereti za ratni zločin protiv civilnog stanovništva – „seksualno nasilje“.

On je ispitan u prisustvu branioca, a potom mu je određeno 48-časovno zadržavanje.

Hapšenje su izvršile jedince Kosovske policije iz Prištine, kojima su asistirali službenici regiona Sjever, saopštio je za KoSSev zamjenik komandira ovog regiona.

Izvor:N1

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.