Vesić: Siguran sam da će Vučić dodijeliti premijerski mandat predstavniku SNS

Vesić: Siguran sam da će Vučić dodijeliti premijerski mandat predstavniku SNS

Član Predsjedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je danas da je siguran da će predsjednik Srbije Aleksandar Vučić za mandatara odrediti predstavniku te stranke jer lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne smije da stane" ima apsolutnu većinu u Skupštini Srbije.

"Potpuno je prirodno da mi kao stranka predložimo mandatara", rekao je Vesić, za TV Prva, navodeći da je korak bliže formiranju vlade početak konsultacija stranaka, koje imaju poslanike u novom skupštinskom sazivu kod Vučića o novom premijeru.

On je naveo da je formiranje Pokreta za narod i državu odgovor Vučića i Srbije na teška vremena koja je čekaju jer se nalazi pod pritiscima, spojnim, prije svega zbog Kosova, ali i unutrašnjim.

"Pokret će okupiti različite političke stranke i pojedince koji imaju konseznus o najvažnim društvenim i političkim pitanjima", rekao je Vesić.

 

Izvor: Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.