Klub odbornika DPS Bijelo Polje: Vlada ignorisala godišnjicu zločina u Štrpcima
Demokratska partija socijalista

Klub odbornika DPS Bijelo Polje: Vlada ignorisala godišnjicu zločina u Štrpcima

Okupljanjem kod spomen obilježja "Sat života", građani Bijelog Polja obilježili su 31. godišnjicu sjećanja na 20 žrtava otmice sa stanice Štrpci. Sjenima žrtava poklonili su se predstavnici društvenog i političkog života, ali kultura sjećanja izgleda ne stanuje u redovima bjelopoljske opozicije i crnogorske Vlade, saopšteno je iz Kluba odbornika Demokratske partije socijalista u tom gradu.

"Iako su predstavnici Vlade Crne Gore, na čelu sa ministrom zdravlja dr Šimunom boravili u Bijelom Polju, poklanjanje žrtvama otmice izostalo je zbog "unaprijed zakazanog ručka", podsjetili su iz DPS-a.

Zgranuti takvim obrazloženjem, postavili su pitanje da li je Vladi i njenim ministrima važniji ručak od pijeteta prema žrtvama ovog stravičnog zločina?

"Za one čiji koalicioni partneri rado dočekuju Dodika, odgovor je vrlo izvjestan", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.