SD: Ništa bolji od Mandića nijesu oni koju su danas najglasnije oćutali Dodikovu posjetu
Socijaldemokrate

SD: Ništa bolji od Mandića nijesu oni koju su danas najglasnije oćutali Dodikovu posjetu

Poslanički klub Socijaldemokrata reagovao je na današnju posjetu Milorada Dodika predsjedniku Skupštine Crne Gore Andriji Mandiću.

“Od onoga koji je pozvao i ugostio Milorada Dodika, jednog od ključnih promotera šovinističke velikodržavne politike na Balkanu, ništa bolji nijesu ni oni koji su danas najglasnije oćutali tu posjetu, koja predstavlja najveće moguće poniženje za građansku i multietničku Crnu Goru“, navodi se na društvenoj mreži X na profilu SD-a.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.