Građani dočekali i ispratili Dodika uzvicima „fašisti“, on im odgovorio sa uzdignuta tri prsta

Građani dočekali i ispratili Dodika uzvicima „fašisti“, on im odgovorio sa uzdignuta tri prsta

Dolazak predsjednika bh. entiteta RS u Skupštinu propaćeno negodovanjem demonstranata

Predsjednik bh. entiteta tačno u 12:30 sati došao je na sastanak sa predsjednikom Skupštine Crne Gore Andrijom Mandićem.

Dodik je došao ispred zgrade parlamenta u džipu pod rotacijom, a njegovo pojavljivanje propaćeno je negodovanjem građana koji protestuju zbog njegove posjete crnoj Gori.

2pv

U momentu kad je Dodik izašao iz auta, demonstranti su uzvinkuli "Ua, fašisti", a Dodik im je uzvratio mahanjem i sa uzdignuta tri prsta.

Osim da će se sastati sa Mandićem u Skupštini, drugi detalji Dodikove posjete Crnoj Gori nijesu saopšteni.

Iz Vlade i Kabineta predsjednika Crne Gore su nezvanično rekli da nemaju zvanične informacije o posjeti predsjednika RS Milorada Dodika, niti da je od njih zvanično traženo da se sa njim sastanu.

Ispred zgrade Skupštine Crne Gore oko podneva je počeo protest grupe građana uoči dolaska Dodika u našu državu.

 

Građani su na jednom od transparenata jasno poručili da „Putinovi poklisari nijesu dobrodošli“.

Građani su Dodika, po završetku konferencije za medije sa predsjednikom Skupštine Crne Gore Andrijom Mandićem, ispratili takođe uzvicima "ua".

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.