Četiri muškarca uhapšena zbog napada na Kubanca u Novom Pazaru: Svetili se jer je udario jednog od njih

Četiri muškarca uhapšena zbog napada na Kubanca u Novom Pazaru: Svetili se jer je udario jednog od njih

Državljanin Kube je zadobio lake telesne povrede

Policija u Novom Pazaru podnijela je krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četvorice muškaraca iz tog grada starosti 50, 34, 21 i 18 godina, osumnjičenih za nasilničko ponašanje.

Kako se sumnja, 24. februara ove godine, tokom rasprave oko parkinga, 34-godišnji muškarac iz Kube udario je 50-godišnjeg muškarca.

Nakon toga, 50-godišnjak je sa sinom i dvojicom prijatelja ušao u ugostiteljski objekat u kojem je bio Kubanac i, kako se sumnja, zadali su mu više udaraca, a jedan od njih ga je i posjekao nožem.

Državljanin Kube je zadobio lake tjelesne povrede.

Izvor:Srpski telegraf

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.