Potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove sa komesarom za evropsku politiku susjedstva i pregovore o proširenju

Potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove sa komesarom za evropsku politiku susjedstva i pregovore o proširenju

Bečić sa Varheljijem: Ovu veliku evropsku priliku nećemo propustiti

Ovu veliku evropsku priliku, crnogorsku istorijsku i generacijsku šansu nećemo propustiti - poručio je potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove Aleksa Bečić nakon sastanka sa komesarom za evropsku politiku susjedstva i pregovore o proširenju Oliverom Varheljijem.

- Sjajan sastanak sa komesarom Varheljijem na početku njegove posjete Crnoj Gori. Detaljno sam predočio komesaru pojedinačno po svakom privremenom mjerilu za poglavlja 23 i 24 šta smo sve realizovali do ovog trenutka - naveo je Bečić na društvenoj mreži Iks (X).

Istakao je zadovoljstvo što Crna Gora ubrzano korača ka dobijanju IBAR-a i nakon toga, kako je dodao, ove godine, zatvaranju pregovaračkih poglavlja.

- Zaključeno je da je ubrzanje evropskog puta Crne Gore kao najnaprednijeg kandidata, odlična vijest za Crnu Goru ali i sve zemlje kandidate - naveo je Bečić.

Komesara za evropsku politiku susjedstva i pregovore o proširenju Oliver Varhelji naveo je na Iksu (X) da je srećan što je čuo da rad na poglavljima 23 i 24 napreduje veoma dobro, te da je bilo sjajno čuti nove informacije od Bečića.

- Posvećenost i predanost radu na reformi pravosuđa, borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije je uvjerljiva - naveo je Varhelji.

Izvor:POBJEDA

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.