Održana sjednica Glavnog odbora: BS jedinstveno u nove pobjede

Održana sjednica Glavnog odbora: BS jedinstveno u nove pobjede

U Bijelom Polju je večeras održana sjednica Glavnog odbora Bošnjačke stranke, povodom 26.februara, Dana partije.

“Bošnjačka stranka već 18 godina na ispravnom putu, sa jasnom vizijom i jasnom politikom kojom je u prethodnom periodu značajno poboljšan položaj Bosnjaka u Crnoj Gori ali i Crna Gora, kao samostalna i građanska država, izvedena ne evropski i euroatlanski put.” saopšteno je na sjednici GO Bošnjačke stranke.

Glavni odbor je, kako navode, konstatovao da je Bošnjačka stranka stabilan i respektabilan politički subjekt sa 6 poslanika u Skupštini Crne Gore i sa širokim koalicionim kapacitetom, te da je spremna da i u narednom periodu daje doprinos sveukupnom nepredovanju Crne Gore ka boljoj, prosperitetnijoj i evropskoj budućnosti.

“Bošnjačka stranka će, kada dođe vrijeme za važne političke odluke koje se odnose na eventualnu participaciju u izvršnoj vlasti, dobro razmotriti sve aspekte eventualnog učešća i donijeti ispravnu odluke, kao i prethodnih 18 godina.” rečeno je na sjednici.

Glavni odbor je iskazao punu podršku predsjedniku i Predsjedništvu partije, uz konstataciju da je snažna i jedinstvena Bošnjačka stranka najveći garant dobrog položaja Bošnjaka u Crnoj Gori, ali i evropskog puta Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.