Mašković: Raspuštanje podgoričkog PES-a uvod u političku krizu, vanredni izbori jedino rješnje
Miloš Mašković, Foto: Socijaldemokrate

Mašković: Raspuštanje podgoričkog PES-a uvod u političku krizu, vanredni izbori jedino rješnje

Na jučerašnjoj sjednici Izvršnog odbora pokreta Evropa sad zbog kršenja statuta raspušten je podgorički odbor te partije. Šef odborničkog Kluba SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković poručio je da je to očekivano s obzirom na raskol PES-a na državnom nivou.

”Uzevši u obzir sada i formalni raskol između Milatovića i Spajića bilo je potpuno očekivano da će se isto dogoditi i sa podgoričkim odborom Pokreta Evropa sad koji je od samog osnivanja funkcionsiao u duhu podjela između dvojice lidera te partije. Ovo je sada i formalan uvod u političku krizu u Glavnom gradu u kojem se već sada ne zna ko pije, a ko plaća, a koja je jedino može razriješiti raspisivanjem vanrednih lokalnih izbora.”

Mašković vjeruje da će dinamiku razvoja političke krize u Glavnom gradu diktirati dešavanja na državnom nivou.

”Vjerujem da će dinamika ove krize oslikavati ono što se događa na državnom nivou. Isto tako vjerujem da će DF pokušati da iskoristi trenutak i bolje se pozicionira u strukturama vlasti, ukoliko ona opstane” zaključio je Mašković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.