Računarska oprema za škole u Herceg Novom

Računarska oprema za škole u Herceg Novom

Ovog vikenda počinje instalacija opreme

Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija je saopštilo da ovog vikenda počinje instalacija računarske opreme u školama u Herceg Novom.

Računarske učionice Osnovne škole „Dašo Pavičić“ biće opremljene sa 32 računara, dva televeizora 65 inča i dva multifunkcionalna štampača, dok će se u kabinetima instalirati 15 računara, 15 televizora i sedam laptopova. Područna jedinica u Sutorini dobiće dva laptopa i dva projektora, a područna jedinica u Igalu tri računara i tri televizora 65 inča.

Kabineti škole „Ilija Kišić“ biće opremljeni sa pet računara, pet televizora i pet laptopova, dok će se u računarskoj učionici instalirati 16 računara, televizor i mukltifunkcionalni štampač. U kabinetima u OŠ „Milan Vuković“ biće instalirano devet računara, devet televizora i četiri laptopa, a u računarskoj učionici 16 računara, televizor i multifunkcionalni štampač. Područne jedinice te škole u Podima i Kruševicama dobiće po laptop i projektor, saopštilo je ministarstvo.

U kabinetima OŠ „Orjenski bataljon“ biće instalirano osam računara, osam televizora 65 inča i tri laptopa, dok će računarska učionica biti opremljena sa 16 računara, televizorom i multifunkcionalnim štampačem. Područna jedinica u Kamenarima dobija dva laptopa i dva projektora, a u područnoj jedinici u Baošićima instaliraće se tri računara i tri televizora.

Srednja mješovita škola „Ivan Goran Kovačić“ će svoje kabinete opremiti sa tri računara, tri televizora i pet laptopova, a računarsku učionicu sa 16 računara, televizorom i multifunkcionalnim računarom, zaključuje se u saopštenju.

Izvor:Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.