Milović isključen iz PES-a, Mujović predložen za člana Predsjedništva

Milović isključen iz PES-a, Mujović predložen za člana Predsjedništva

Andrej Milović je većinom glasova članova Predsjedništva isključen iz Pokreta Evropa sad. Pozicija Milovića u Vladi Crne Gore biće otvorena uoči planirane rekonstrukcije 44. Vlade, a u skladu sa ostvarenim rezulatatima u oblastima vladavine prava i evropskih integracija, saopšteno je portalu RTCG.

Za novog člana Predsjedništva predložen je ministar energetike i rudarstva prof. dr Saša Mujović.

Predlog Predsjedništva će se razmotriti na nadležnim partijskim organima.

Predsjedništvo je konstatovalo ostavku zamjenika predsjednika PES-a Jakova Milatovića.

Takođe, konstatovano je da Radinka Ćinćur više i zvanično nije dio organa Pokreta.

Izvršni odbor je na današnjoj sjednici konstatovao da su zbog kršenja odredbi Statuta, raspušteni odbori u Podgorici i Baru. Odbor Glavnog grada nije zasijedao više od godinu. 

Izvor:Anlitika

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.