Granična policija na Bezdanu zaplijenila 350.000 zabranjenih tableta u rezervnom točku
N1

Granična policija na Bezdanu zaplijenila 350.000 zabranjenih tableta u rezervnom točku

Policija je na graničnom prelazu Bezdan u teretnom motornom vozilu bugarskih registarskih oznaka pronašla 350.505 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci i uhapsila vozača M. G. I. (47), saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Na izlazu iz zemlje, kontrolisano je vozilo kojim je upravljao bugarski državljanin i u dva rezervna točka pronađena je veća količina tableta, navodi MUP.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Više javno tužilaštvo u Somboru.

Izvor:N1

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.