Ultra Crna Gora: Raoniću uzalud svi mediji svijeta, a ne režimska RTCG, ne može laž bit’ istina što će se i vrlo brzo dokazati

Ultra Crna Gora: Raoniću uzalud svi mediji svijeta, a ne režimska RTCG, ne može laž bit’ istina što će se i vrlo brzo dokazati

Kako se neminovno bliži kraj udvorničkoga i štetočinskoga djelovanja Borisa Raonića u javnom prostoru, to on više, prićeran uza zid, koristi sve poluge sistema da uprlja časne postupke onih koji ne žele da se povinuju pritiscima osvježene vlasti, poručuju iz navijačke grupe Ultra Crna Gora.

Kako su naveli, najnoviji uradak iz špijunske kuhinje njega i nalogodavaca je i proces protiv policajca Radulovića koji je, kako kažu, svjedočio istinu na suđenju uprkos direktnim neprimjerenim pritiscima sa kojima se suočavao.

“Tako se desilo nešto nesvakidašnje – savjestan policajac je danas žrtva progona jer je govorio istinu i tako o incidentu na stadionu gdje su u prvom stepenu naša braća sa tribine osuđeni na nanogice stao u odbranu njihovog časnog postupka, što je rijetkost od kada smo mi na tribini. Dakle kako nama ne može ništa, a na Radulovića prijetnjama nije mogao uticati, sada pokušava preko drugih kanala da ućutka, preokrene i zastraši. Ovaj osvježeni bivši Crnogorac i saradnik svega što je kontra Crne Gore i njenog bića (sjetimo se samo informacije da je pucano na policiju na Belvederu) u svoju borbu protiv nečega što ne može pobijediti ni za 300 godina, uvlači ljude koji nemaju veze sa našom tribinom a svoj posao obavljaju časno i profesionalno. Prosto, Radulović je smetnja jer se ne savija pred nekim ko je karijeru gradio na muljanjima, malverzacijama i ozbiljno tone u neregularnosti svakog tipa – i sada je smetnja jer ne priča kako je Špijun to zamislio. Uzalud tom nesretniku svi mediji svijeta a ne režimska RTCG, ne može laž bit’ istina što će se i vrlo brzo dokazati”, navode iz grupe Ultra Crna Gora.

Dodaju da mu “ne može proć, neće ni po sad a kako mu provokacija nije uspjela neće mu ni uspjet ni rehabilitacija”.

“Izdajnik si bio i ostaćeš. Ko je sa tobom makar i 5 minuta proveo, sve mu je jasno. Svakome se na kraju računa ono što je bez zaštite sistema. A sistem neće bit tu kad sve ovo prođe, no i čast i bruka. A oboje žive dovijeka”, zaključuju iz navijačke grupe.

Izvor:Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.