U Leposaviću pronađena improvizovana laboratorija za uzgoj kanabisa

U Leposaviću pronađena improvizovana laboratorija za uzgoj kanabisa

Kosovska policija uhapsila je sinoć na Jarinju R. V. (1981), nakon što je prethodno u selu Graničane u opštini Leposavić otkrila improvizovanu laboratoriju za uzgoj biljaka kanabisa, saopštili su za KoSSev iz KP regiona Sjever.

Policija je juče dobila informaciju o navodnoj laboratoriji za uzgoj narkotika.

Jedinica za borbu protiv narkotika regiona Sjeveru u saradnji sa regionalnim direktoratom, potom je upala u kuću i prateće objekte u selu Graničane, prenosi KoSSev.

Tokom preteresa u kući su pronađene 23 biljke za koje se sumnja da je kanabis, dužine od 40 cm do 1,85 cm.

Pronašli su i druge predmete „potrebne za improvizaciju laboratorije“, poput saksija i ventilacije, dodaju iz KP.

Forenzička jedinica je fotografisala i oduzela dokaze. Oduzet je zapravo dio uzoraka biljaka radi testiranja u laboratoriji, dok će, tvrde, ostatak biti uništen.

Osumnjičeni nije pronađen na licu mjesta tokom pretresa. Ova osoba je, međutim, sinoć oko 19.30 časova zaustavljena i lišena slobode na prelazu Jarinje prilikom ulaska na Kosovo. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.