Ministarka Nišić u posjeti Pljevljima

Ministarka Nišić u posjeti Pljevljima

Ministarka rada i socijalnog staranja Naida Nišić sa saradnicima u radnoj posjeti ustanovama socijalne i dječje zaštite u Pljevljima.

Radnu posjetu Pljevljima ministarka Nišić je započela posjetom Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju i lica sa invaliditetom i tom prilikom razgovarala sa direktorom ove ustanove, Goranom Leovcem.

Teme sastanka bile su unaprjeđenje standarda za pružanje usluga podrške za život u zajednici kao i dodatne edukacije zaposlenih kako bi se poboljšao kvalitet pružanja usluga, a istovremeno rasteretio već postojeći stručni kadar.


Ministarka je zaključila da se Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i lica sa invaliditetom nalazi u dobrom stanju.

zraak

Ministarka Nišić je sa saradnicima obišla i NVO “Zračak nade”.
-NVO „Zračak nade“ je dala nemjerljiv doprinos u poboljšanju života i položaja djece i mladih sa smetnjama u razvoju, kao i odraslih osoba sa invaliditetom, kazala je ministarka Nišić.
Predstavnice NVO “Zračak nade”, su se saglasile sa ministarkom Nišić o značaju saradnje resornog ministarstva sa nevladinim sektorom.

nadazr

Izvor:PV PORTAL

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.