Abazović: Ruka pravde ne staje, jesmo li spremni za šemu broj 2?
Dritan Abazović

Abazović: Ruka pravde ne staje, jesmo li spremni za šemu broj 2?

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović poručio je da "ruka pravde" ne staje. On se oglasio povdom navoda advokata Zorana Pieprovića koji je izjavio, kako su objavili mediji, da je "siguran da će Abazović imati duševne patnje jer je Mijajloviću određen pritvor jedino za opasnost od bjekstva".

”Ruka pravde ne staje. Jesmo li spremni za šemu broj 2?”, objavio je Abazović na svom instagram profilu.

1907833

Foto: Screenshot

Abazović je ranije tvrdio da ima podatke o šemi šverca cigareta.

Podsjećamo, nakon višemjesečne istrage Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalnog policijskog odjeljenja i EUROPOL-a, prije dva dana je sprovedena akcija hapšenja 11 osoba.

Hapšenje osumnjičenih za šverc cigareta počelo je u ponedjeljak kada su, osim Mijajlovića, uhapšeni Golub Vojinović, Dejan Jokić, komandir granične policije Dragan Backović, Mirko Mijušković, Radoje Rabrenović, Zoran Đukanović i Milan Vukadinović. 

Među uhapšenima su i Zoran Đukanović, Milan Rogač i Mileta Simanić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.