Joković: Nikolić stalno saopštava tekstove koje mu najvjerovatnije pišu drugari sa Sky aplikacije
Vladimir Joković

“Podmladak DPS-a ne odstupa od politike starije garniture“

Joković: Nikolić stalno saopštava tekstove koje mu najvjerovatnije pišu drugari sa Sky aplikacije

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković poručio je portparolu Demokratske partije socijalista (DPS) Milošu Nikoliću da bi ponekad "mogao i sam da osmisli neku izjavu koju saoštava javnosti", umjesto što u svoje ime šalje tekstove koje mu, kako navodi, vjerovatno priprema društvo iz Sky aplikacije.

Joković je to kazao reagujući na izjavu Nikolića da partija čiji je portparol neće prodati svoje principe za funkcije kao lider DNP-a Milan Knežević.

“Izgleda da je ova mlađa postava DPS-a predvođena Milošem Nikolićem neznavenija i nesposobnija i od onih najgorih u njihovoj seniorskoj postavi čim nam portparol Nikolić stalno saopštava tekstove koje mu drugi pišu, najvjerovatnije drugari sa Sky aplikacije. Mogao bi za promjenu bar jednom sam da osmisli ono što saopšti umjesto što neprestano recituje tuđe govore. Sva Crna Gora se danas smije Nikolićevom recitovanju i sprda se i sa njim i sa partijom čiji je portparol”, poručio je Joković.

On je dodao da ako postoji primjer da je neko nekoga sveo na predmet sprdnje u crnogorskoj politici, onda je to SNP učinio sa DPS-om.

“Mi smo kao ključna partija prethodne Vlade Crne Gore presudno doprinijeli da Crna Gora potpiše Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom, a poslanici DPS-a, uključujući Miloša Nikolića, su kumili i molili da se bira ta vlada i na kraju su i glasali upravo za tu vladu. Kud će veće sprdnje od toga da Miloš Nikolić glasa za SNP u vladi, a SNP mu potpisivanjem Temeljnog ugovora nanese najteži doktrinarni poraz u istoriji te partije”, dodao je Joković.

Prema riječima Jokovića, časni SNP je svojom dosljednošću i istrajnom borbom veoma doprinio da Nikolićev DPS danas bude "totalni politički i izborni gubitnik za koga ne žele da čuju ni građani Crne Gore ni naši međunarodni partneri."

“Nikolićev DPS je politički potpuno propao. Nikad njihov uticaj u crnogorskoj politici nije bio slabiji nego što je danas, a sve su češći slučajevi da ih tokom zvaničnih posjeta Crnoj Gori izbjegavaju najviši međunarodni zvaničnici. To je i pravično stanje budući da su mentori portparola Nikolića predugo zavađali narod. Za razliku od njih, mi našu vlast temeljimo na pomirenju i progresu i na svim idealima one velike tridesetoavgustovske pobjede koji današnju Crnu Goru čine istinski demokratskim društvom”, zaključio je Joković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.