MASAKR U MAKEDONIJI: Brat ubio sestru i njenog sina, a razlog krvoprolića JE JEZIV

MASAKR U MAKEDONIJI: Brat ubio sestru i njenog sina, a razlog krvoprolića JE JEZIV

Muškarac D. G. (66) uhapšen je zbog sumnje da je u selu Gabreš kod Kumanova ubio sestru i jednog njenog sina, dok je drugog teško ranio.

"21. februara policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su D.G. (66) jer je u selu Gabreš, Kumanovo, zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa, pucao iz vatrenog oružja na svoju sestru D. R.(63) i njene sinove Ž. R.(36) i T. R.(38)" saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako se navodi, Hitna medicinska pomoć je konstatovala smrt D. R. i T. R., dok je Z.R. teško povrijeđen prebačen u Opštu bolnicu Kumanovo.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.