Pozorišna predstava „LjubaF“ stiže na veliku scenu Centra za kulturu Pljevlja!

Pozorišna predstava „LjubaF“ stiže na veliku scenu Centra za kulturu Pljevlja!

U subotu, 24. februara, na Velikoj sceni JU Centra za kulturu Pljevlja, biće odigrana pozorišna predstava „LjubaF“. Početak predstave zakazan je za 20 časova

U subotu, 24. februara, na Velikoj sceni JU Centra za kulturu Pljevlja, biće odigrana pozorišna predstava „LjubaF“. Početak predstave zakazan je za 20 časova.

Pozorišna predstava „LjubaF“ rađena je u režiji Erola Kadića, dok glavne uloge igraju: Elizabeta Đorevska, Branislav Zeremski i Dubravko Jovanović.

„Predstava ‘LjubaF’ govori o ljudskim odnosima i pokreće niz pitanja o životu: Šta je ljubav? Kako je naći? I kada je nađemo, kako je održati u životu, u ovom svijetu koji ponekad izgleda potpuno okrenut naopako? Dvojica školskih prijatelja ponovo se susreću i tada jedan sprečava ovog drugog u pokušaju da skoči u rijeku. Obojica pronalaze način da riješe vlastiti problem, tako što jedan drugoga ponovo vrate u život. U manjku komediografskog žanra, želim da na pozorišno duhovit način plasiram duhovitu, životnu, emotivnu priču o ljubavi između troje ljudi“, kazao je reditelj.

Ulaznice, po cijeni od 3€, u prodaji će biti u petak, 23. februara i subotu, 24. februara, u terminu od 12 do 20 časova.

Izvor:Pv portal

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.