PIROMAN UHAPŠEN NAKON ŠTO JE ZAPALIO POLICIJSKI AUTOMOBIL I NEKOLIKO VOZILA

PIROMAN UHAPŠEN NAKON ŠTO JE ZAPALIO POLICIJSKI AUTOMOBIL I NEKOLIKO VOZILA

NOVI SAD - Piroman D.M (21) koji je danas poslepodne uhapšen na Trgu carice Milice u blizni stadiona Karađorđe, sumnjiči se da je zapalio više dostavnih vozila kao i policijsko vozilo marke "Škoda Superb".

Kako se saznaje iz izvora dobro upoznatog sa istragom, osumnjičeni je prvo juče zapalio dva automobila u Ulicama Save Kovačevića i Felegi Tivadora koje se nalaze na svega 50 metara razdaljine, a nakon toga je zapaljen i mali kamion na Sentandrejskom putu na području PI Klisa.

Takođe sumnjiči se da je danas poslepodne zapalio dva dostavna vozila u Ulici Lukijana Mušickog, a potom je pokušao da zapali i policijski automobil marke "Škoda Superb" na Trgu carice Milice, a policija ga je brzom akcijom lišila slobode.

On se sumnjiči za izazivanje opasnosti.

Pretpostavlja se da je za paljevine koristio mali brener.

Izvor:Telegraf

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.