Velike saobraćajne gužve na ulazu u Srbiju iz Crne Gore

Velike saobraćajne gužve na ulazu u Srbiju iz Crne Gore

Tokom večernjih sati na graničnom prelazu Gostun između Srbije i Crne Gore došlo je do saobraćajnog kolapsa i formiranja kilometarskih kolona vozila na ulazu u Srbiju.

“Na auto-putu od Podgorice do Kolašina došlo je do saobraćajnog udesa, tako da smo išli preko Platija i kanjona Morače, što je dodatno usporilo vožnju, a sada i ovaj kolaps na granici. Čekamo duže od pola sata, a tek smo na sredini kolone koja se proteže u dužini od nekoliko kilometara”, rekao je Ivan Smiljanić iz Čačka koji putuje iz Budve.

Na graničnom prelazu Jabuka preko Pljevalja nema većih saobraćajnih gužvi.

Na magistralnom putu od Zlatibora ka Čačku tokom čitavog dana zabeležen je pojačan intenzitet saobraćaja.

Izvor:Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.