Dajković: Podržavam inicijativu Demokrata da Pavle Bulatović dobije ulicu u Podgorici

Dajković: Podržavam inicijativu Demokrata da Pavle Bulatović dobije ulicu u Podgorici

Gospodin Bulatović je jedna od prvih nedužnih žrtava koje su pale u borbi protiv organizovanog kriminala iza kojeg je – kako u tom vremenu, tako i u ovom današnjem – stajala politika bivšeg predsjednika Crne Gore, Mila Đukanovića”, naveo je Dajković.

Slobodna Crna Gora, kao parlamentarna stranka na gradskom nivou, podržava inicijativu odborničkog kluba Demokratske Crne Gore u Glavnom gradu da se jedna ulica u Podgorici nazove po pokojnom Pavlu Bulatoviću, bivšem crnogorskom i saveznom ministru, saopštio je predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković.

“Gospodin Bulatović je jedna od prvih nedužnih žrtava koje su pale u borbi protiv organizovanog kriminala iza kojeg je – kako u tom vremenu, tako i u ovom današnjem – stajala politika bivšeg predsjednika Crne Gore, Mila Đukanovića”, naveo je Dajković.

Prema njegovim riječima pokojni ministar Bulatović je bio Srbin, ali to nije razlog zbog kog podržavaju pomenutu inicijativu, već isključivo zbog činjenice, kako kaže, da je bio čovjek u vremenu u kom su dominaciju polako preuzimali neljudi.

“Najzad, gospodin Bulatović je ostavio dubok trag u crnogorskoj politici po svojoj čestitosti i hrabrosti, te zbog toga apsolutno zaslužuje svaku počast države Crne Gore koja je izostala devedesetih godina – onda kad je bila najpotrebnija. No, kako rekoše stari: nije kasno, ko hoće časno”, zaključio je Dajković.

Izvora:VOP

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.