Tivat: Uhapšen osumnjičeni za otmicu i silovanje djevojke
ILUSTRACIJA/ - SHUTTERSTOCK

Tivat: Uhapšen osumnjičeni za otmicu i silovanje djevojke

Policija u Tivtu uhapsila je E.S. (30) zbog sumnje da je oteo i silovao djevojku, i nadležni tužilac mu je odredio zadržavanje do 72 sata, saopšteno je iz Uprave policije.

- Naime, 10. februara je ženska osoba je u službenim prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Tivat pristupila prijavila povrede zadobijene nasilnim putem. Odmah je transportovana u prostorije Hitne medicinske pomoći Tivat na ukazivanje ljekarske pomoći. Sumnja se da je ona 9. februara u večernjim časovima, u mjestu Dobrota, protivpravno lišena slobode, te je odvedena u jednu kuću na teritoriji opštine Tivat gdje je silovana - kazali su iz Uprave policije.

Ona je narednog dana uspjela da se oslobodi i pobjegne, te da dođe u prostorije tivatske policije i prijavi događaj.

- Nakon ljekarskih pregleda u Hitnoj medicinskoj pomoći Tivat transportovana je na ukazivanje dalje ljekarske pomoći u Opštu bolnicu Kotor gdje su joj konstatovane lake tjelesne povrede. Službenici Stanice kriminalističke policije Odjeljenja bezbjednosti Tivat su u saradnji i po nalozima tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, preduzeli intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, te identifikovali i uhapsili E.S. koji se sumnjiči za pomenuta krivična djela - zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.