OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO NUSRETA Sa saučesnicima skovao KRVAVI PLAN - razotkriveno kako je namamio mladića u SMRT

OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO NUSRETA Sa saučesnicima skovao KRVAVI PLAN - razotkriveno kako je namamio mladića u SMRT

Na Pešteru se desila tragedija koja je potresla cio Balkan. Nusret Destanović, muškarac srednjih godina, pronađen je mrtav u bunaru, a istraga koja je usljedila otkrila je mračnu priču.

Prema policijskom izvještaju, glavni osumnjičeni za ubistvo Nusreta je S.Z., bivši suprug R.H., s kojom je žrtva, kako se navodi, bio u emotivnoj vezi.

Istraga sugeriše da je Nusret bio namamljen u zamku porukom poslatom sa njenog telefona, koju, kako se sumnja, nije ona poslala.

Nusret, vjerujući da ide na sastanak s njom, zapravo je upao u klopku. Na dogovorenom mjestu, umjesto nje, dočekala ga je grupa muškaraca. Prema izjavama svjedoka i dokazima prikupljenim tokom istrage, Nusret je brutalno pretučen pre nego što je njegovo tijelo bačeno u bunar. Motiv ovog zločina, prema prvim spekulacijama, mogla bi biti ljubomora i osveta, s obzirom na prethodne odnose između njih troje.

R.Z. je vodila Instagram profil na kojem su često objavljivane zajedničke fotografije sa S.Z., što je svjedočilo o njihovoj naizgled srećnoj prošlosti.

Međutim, nakon što su se njihovi putevi razišli, R.Z. je nastavila da viđa Nusreta, što je, prema izvorima bliskim istrazi, moglo da bude okidač za tragediju.

Policija je nakon otkrića tijela pokrenula obimnu istragu, tokom koje su prikupljeni brojni dokazi, uključujući digitalne tragove i svedočenja, koji upućuju na to da S.Ž. i njegovi saučesnici stoje iza ovog zločina.

                                                                                                                                                                                   Izvor:Kurir.rs/sandzakdanas.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.