Zirojević Spajiću: Bezbjednost građana mora biti prioritet, pa makar i Vi i ja iz tog procesa izašli kao zombiji
Nikola Zirojević, Foto: Socijaldemorkate

Zirojević Spajiću: Bezbjednost građana mora biti prioritet, pa makar i Vi i ja iz tog procesa izašli kao zombiji

Predsjednik Vlade izjavu da nije odgledao niti “jedan sekund” jučerašnjeg Odbora za bezbjednost i odbranu, niti će, kako kaže, “ikad u životu gledati to”, navodi se u reagovanju poslanika Socijaldemokrata Nikole Zirojevića.

Zirojević je poručio da je Spajić pobrkao lončiće.

“Dok ste bili građanin Milojko Spajić, mogli ste zatvarati oči pred ovakvim alarmantnim situacijama i birati da, umjesto gledanja Odbora za bezbjednost i odbranu, vrijeme provodite na Tajlandu sa Japankom budistkinjom.  Danas, kao predsjednik Vlade, to ne možete!“, navodi Zirojević

Od Spajića očekuju da se, kao prvi čovjek izvršne vlasti, i te kako pozabavi opštim haosom koji vlada u bezbjednosnom sektoru, a kojem su građani svjedočili juče na odboru.

“Bezbjednost naših građana mora biti prioritet, pa makar i Vi i ja iz tog procesa izašli kao zombiji!  Mogao sam i ja juče dan provesti na terasi nekog od podgoričkih lokala ali su mi građani, kao i Vama, dali mandat da preko 10 sati sjedim i slušam raznorazne gadosti iznešene tokom navedene sjednice. Zato ćete, predsjedniče Vlade, morati gledati sjednice odbora! Ne zbog toga što je to lijepo i zanimljivo, već zbog toga što je to Vaš posao. Ako do sad to nijeste uspjeli da razumijete, bilo bi dobro da Vas konačno neko od Vaših saradnika to nauči. Odgovorni ste za rad svakog resora u ovoj državi!“, poručio je Zirojević na društvenoj mreži X.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.