Odbojkašice Jedinstva slavile u Tivtu

Odbojkašice Jedinstva slavile u Tivtu

Bjelopoljke je do četvrte pobjede predvodila Isidora Jevrić sa 17 poena

Po drugi put su odbojkašice Jedinstva ove sezone savladale Akademiju - nakon trijumfa u "Nikoljcu" u prvom dijelu sezone, Bjelopoljke su večeras slavile i u "Župi" u premijeri 11. kola takođe sa 3:1.

Poslije sat i 31 minut velike borbe na semaforu je pisalo: Akademija - Jedinstvo 1:3 (25:21, 22:25, 21:25, 21:25).

Ekipu trenera Mladena Miladinovića je do četvtog trijumfa ove sezone vodila odlična Isidora Jevrić sa 17 poena, a istakle su se još i Gordana Madžgalj i Andrijana Merdović, koje su na svoj konto upisale po 13 poena.

Na drugoj strani najefikasnije su bile Majda Čakar sa 19 i Anastasija Anđelić sa 15 poena.

Izvor:Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.