PSŽ se seli sa Parka prinčeva

PSŽ se seli sa Parka prinčeva

Nakon osam godina pregovora PSŽ nije uspio da otkupi stadion od grada

Predsjednik fudbalskog kluba Pari Sen Žermen Naser Al-Helaifi potvrdio je danas da če klub napustiti stadion Park prinčeva nakon što su zvaničnici gradske skupštine Pariza izglasali da stadion nije na prodaju.

PSŽ je osnovan 1970. godine, a dvije godine nakon osnivanja počeli su da nastupaju kao domaćini na Parku prinčeva uz dugoročni zakup.

“Sada nam je lakše, znamo šta želimo. Za nas je gotovo”, rekao je Al-Helaifi na sastanku izvršnog komiteta Evropske fudbalske asocijacije odžanom danas u francuskoj prijestonici.

Nakon osam godina pregovora PSŽ nije uspio da otkupi stadion od grada.

U januaru su čelnici pariskog kluba rekli da su uložili 85 miliona eura u održavanje stadiona, ali i da imaju želju da ulože još 500 miliona eura u renoviranje Parka prinčeva.

Klub nije objavio kada će napustiti stadion.

                                                                                                                                                                                                                                 Izvor:Strane agencije

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.