Krivična prijava protiv ovlašćene zastupnice privrednog društva koja je prisvojila 3 hiljade eura
Opština Bar

U Baru

Krivična prijava protiv ovlašćene zastupnice privrednog društva koja je prisvojila 3 hiljade eura

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar podnijeli su krivičnu prijavu protiv D.P. (53), ovlašćene zastupnice jednog privrednog društva sa sjedištem u Baru i zastupnice podružnice društva.

”Sumnja se da je D.P. izvršila krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju na način što je u svojstvu ovlašćene zastupnice pomenutog privrednog društva i zastupnice podružnice društva, u namjeri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist, prisvojila novac u iznosu od 3.050 eura koji joj je povjeren na radu u privrednom društvu”, saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.