Jak snijeg u oblasti Tokija zaustavio vozove i prizemljio avione

Jak snijeg u oblasti Tokija zaustavio vozove i prizemljio avione

Jak snijeg je danas omeo željeznički saobraćaj u oblasti Tokija i "prizemljio" više od 100 aviona, auto-putevi su delimično zatvoreni, a vlasti pozivaju građane da ne izlaze bez velike potrebe.

Meteorološka služba je saopštila da se vrhunac snježne oluje tek očekuje, i da će pasti i do 55 centimetara snijega u planinskim oblastima sjeverno od Tokija.

Ministarstvo za zemljište, infrastrukturu, saobraćaj i turizam je pozvalo sve vozače da izbjegavaju nebitna putovanja i da koriste zimske gume ili lance za snijeg.

Izvor:N1

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.