Radulović: Ružan gest Marije Vuković, bilo koji sportista koji ima takav odnos prema državi, grbu i zastavi, ne treba da nastupa pod nacionalnim bojama

Radulović: Ružan gest Marije Vuković, bilo koji sportista koji ima takav odnos prema državi, grbu i zastavi, ne treba da nastupa pod nacionalnim bojama

Nastavlja se loša praksa političara koja produbljuje podjele i podstiče netrpeljivost među građanima, kaže advokat Veselin Radulović.

On je, u emisiji “Pressing” Gradske TV, istakao da je problem što u tome učestvuju državni funkcioneri.

“To je njihova svjesna namjera da skrenu pažnju sa tema koje su važne za sve građane Crne Gore”, navodi Radulović.

Izjavu atletičarke Marije Vuković smatra neprimjerenom.

“Jako je ružan taj gest Vuković. Mislim da nije korektno da koristi sve benefite i bori se pod zastavom Crne Gore, a onda za tu istu zastavu iznosi takve komentare. Pročitao sam njeno izvinjenje, ali moram priznati da mi nije djelovalo ubjedljivo. Bilo koji sportista koji ima takav odnos prema državi, grbu i zastavi, ne treba da nastupa pod nacionalnim bojama. Ukoliko sportista nije u stanju to da riješi sam sa sobom, onda to treba da riješi država i sportski savez”, ocjenjuje Radulović.

Svi slični događaji, dodaje, pokazuju da Crna Gora nema institucije koje su spremne da djeluju u skladu sa zakonima.

                                                                                                                                                                                                                                       Piše: Gradska portal

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.