Netanijahu: Doživjeli smo jedan od najtežih dana u ratu, nastavljamo do pobjede
/ - B. NETANJAHU/ - TWITTER SCREENSHOT NETANJAHU

Netanijahu: Doživjeli smo jedan od najtežih dana u ratu, nastavljamo do pobjede

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je danas, nakon što je u eksploziji u Pojasu Gaze poginuo 21 izraelski vojnik, da će Izrael nastaviti borbe u Gazi do "apsolutne pobede", uprkos tome što je pretrpio jedan od najtežih dana od početka vojne ofanzive na palestinsku enklavu, prenosi Sputnjik.rs.

- Juče smo doživjeli jedan od najtežih dana od izbijanja rata. U ime naših heroja, u ime naših života, nećemo prestati da se borimo do apsolutne pobjede - rekao je Netanijahu, prenose agencije.

On je rekao da vojska istražuje "tragediju" u kojoj je 21 vojnik poginuo kada je došlo do eksplozije na zgradama u centralnoj Gazi.

Izrael je ranije saopštio da je 21 vojnik poginuo u Pojasu Gaze kada su se dvije zgrade srušile nakon velike eksplozije, a tenk navodno pogođen projektilom.

Kako je preneo Tajms of Izrael, izraelska vojska smatra da je eksploziju izazvao projektil ispaljen na zgradu u kojoj su bile uskladištene mine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.