UP: Još se ne može nedvosmisleno zaključiti pod kojim okolnostima je nastupila smrt Tivćanina čije tijelo je nađeno
Foto: Uprava policije

UP: Još se ne može nedvosmisleno zaključiti pod kojim okolnostima je nastupila smrt Tivćanina čije tijelo je nađeno

Uprava policije saopštila je da se još ne može nedvosmisleno zaključiti pod kojim okolnostima je nastupila smrt Tivćanina D.S. (44), čije je tijelo juče pronađeno u njegovoj porodičnoj kući.

"Povodom događaja koji je juče prijavljen Odjeljenju bezbjednosti Tivat u poslepodnevnim časovima, kojom prilikom je pronađeno beživotno tijelo D.S. (44) u njegovoj porodičnoj kući, službenici Regionalnog centra bezbjednosti 'Jug' u koordinaciji sa Sektorom za borbu protiv kriminala, a uz aktivno učešće službenika Forenzičkog centra, sprovode aktivnosti kojima rukovodi državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, obavještavamo javnost da se u ovoj fazi izviđaja ne može nedvosmisleno zaključiti pod kojim okolnostima je nastupila smrt lica", navodi se u saopštenju.

Kazali su da je potrebno određeno vrijeme da bi se obavile neophodne analize.

"Kako su pojedini mediji prenijeli određene detalje iz istrage, a koji se odnose na lice mjesta i lice čija je smrt nastupila, obavještamo vas da te činjenice ne korespondiraju sa stvarnim stanjem, nakon sprovedenih mjera kao i iz razloga što je obdukcija u toku, a uzimajući u obzir, kako smo preliminarno obaviješteni da je uzrok smrti još uvijek nepoznat, da su neophodne dodatne sudsko – medicinske analize koje zahtijevaju određeno vrijeme. Službenici Uprave policije preduzimaju sveobuhvatne mjere na utvrđivanju svih okolnosti, te će nakon sprovedenih određenih vještačenja javnost biti blagovremeno informisana", zaključuje se.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.