Bačena bomba u Kosovskoj Mitrovici: Povrijeđene dvije osobe
Foto: N1

Od posledica eksplozije oštećeno sedam vozila

Bačena bomba u Kosovskoj Mitrovici: Povrijeđene dvije osobe

Nešto prije ponoći u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice bačena je bomba, prenosi portal KoSSev.

Eksplozivna naprava, najvjerovatnije ručna bomba, bačena je u blizini jednog od ugostiteljskih objekata, na raskrsnici koja se nalazi u blizini Tehničkog fakulteta, prenosi KoSSev. Povrijeđene su dvije osobe.

Informaciju je potvrdio zamjenik komandira Kosovske policije za region Sjever Veton Eljšani.

"Večeras oko 23:50, eksplodirala je, kako se sumnja, ručna bomba kod hotela Biševac, u Ulici Knjaza Miloša u Sjevernoj Mitrovici. Od posledica eksplozije oštećeno je sedam vozila, a dvije osobe su povrijeđene. Jedna osoba ima teže povrede ali je van životne opasnosti. Nadležne policijske jedinice su na licu mjesta i bave se slučajem", naveo je sinoć u izjavi Eljšani.

Na licu mjesta su bili i pripadnici EULEX-a, kao i KFOR-a.

Istraga je u toku. Eksplozija je uznemirila građane u ovom dijelu grada.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.