Lavovska borba nedovoljna ni za remi: Naši rukometaši nesrećno izgubili od Islanda
Foto: EPA-EFE

Lavovska borba nedovoljna ni za remi: Naši rukometaši nesrećno izgubili od Islanda

Rukometaši Crne Gore poraženi su od Islanda 31:30 u drugom kolu grupe C, čime su definitivno izgubili sve šanse za plasman u glavnu rundu Evropskog šampionata.

“Lavovi” su baš kao i protiv Mađarske na premijeri, imali priliku da izvuku makar remi, ali ni ovoga puta nisu iskoristili posljednji šut.

Borozan je preuzeo odgovornost pet sekundi prije kraja, ali je Gustafson uspio da odbrani…

Puno bolje su izabranici Vlada Šole odigrali nego što je to bio slučaj protiv Mađara, pritom zbog povrede hrvatski stručnjak na klupi “lavova” nije mogao da računa na povrijeđenog Dragaševića.

Iako je Island sredinom prvog dijela poveo 10:5, naš nacionalni tim nije ni pomislio na predaju. Zaigrali su hrabro Vuko Borozan i drugovi, stizali su pogoci sa svih pozicija, a u finišu je Crna Gora imala i gol prednosti.

Ipak, Island je uspio da preokrene, a potom i “preživi” udarac Borozana…

Crna Gora će u posljednjem kolu odmjeriti snage sa Srbijom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.