Dačić: Nema nikakvog utapanja SPS u SNS
Ivica Dačić

Dačić: Nema nikakvog utapanja SPS u SNS

Predsjednik Socijalističke Partije Srbije (SPS) Ivica Dačić rekao da danas da 'nema nikakvog utapanja' te partije u Srpsku naprednu stranku (SNS) i da su to dvije velike političke organizacije čiji se programi i ideologije razlikuju.

Dačić je u intervjuu za Večernje novosti ocijenio da dio birača ne pravi razliku između tih stranaka zato što duže od decenije usko sarađuju.

„Moguće je da dio birača ne pravi veliku razliku između nas i SNS zato što već duže od deset godina sprovodimo zajedničku politiku o najvažnijim pitanjima, a to su Kosovo i Metohija, ekonomski razvoji i socijalna zaštita“, naveo je Dačić.

Upitan da li je zaista namjeravao da se povuče sa čela SPS rekao je da je bio nezadovoljan rezultatima koje je stranka ostvarila na izborima 17. decembra prošle godine, ali da prihvata dio krivice i da je odlučio da se više posveti radu u partiji.

Dačić je kazao da su počele „ozbiljne pripreme“ za predstojeće lokalne izbore i da će razgovarati sa SNS i Aleksandrom Vučićem o toj temi.

„SPS ima ugledne i odgovorne ljude u svim mjestima, birači dobro znaju naše dosadašnje rezultate, a oni su ogromni u svakom kraju Srbije. Ti rezultati će nam biti najveća preporuka da ponovo zatražimo poverenje od građana (…) O lokalnim izborima razgovaraćemo sa SNS i Vučićem, kao našim partnerima“, naveo je Dačić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.