Za ulazak u Srbiju sa Kosova se čeka do sedam sati

Za ulazak u Srbiju sa Kosova se čeka do sedam sati

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kosova je saopštilo da su i danas dugi redovi i čekanja za ulazak u Srbiju sa Kosova kao i da se najviše čeka na prelazu Merdare gdje se vozila zadržavaju i do sedam sati.

Na prelazu Bela zemlja se čeka do dva sata, na prelazu Jarinje do dva i po sata.

Na prelazu Mutivoda se čeka više od dva sata, na prelazu Mučibaba, do jednog sata, dok čekanja nema na prelazu Brnjak.

Do gužvi i čekanja dolazi zbog kosovske dijaspore koja je novogodišnje praznike provela na Kosovu, a sada se svi vraćaju u zemlje u kojima žive.

Izvor:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.